Cégünkről

A Tempo-Vill 2000 Bt.-t 2000. évben azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábban önálló tervezői kivitelezési munkánkat egy társas vállalkozás keretében hatékonyabban és eredményesebben működtessük. Alapvetően tervezői feladatok ellátását vállaljuk, azonban már több kivitelezési munkában vettünk részt és végeztük el eredményesen

Társaságunk öt főt foglalkoztat főállásban, négy fő foglalkozik kiviteli tervek készítésével.
Az együtt dolgozó kollektíva összeszokott, nagy tapasztalattal rendelkező kollégákból áll.

Cégünk villamos hálózat tervezési és kivitelezési munkához szükséges technikai eszközökkel és a szellemi kapacitással rendelkezik. Irodánkban rendelkezésre áll a kellő számítógépes háttérrel, a szükséges világítástechnikai, elosztó-berendezés és installációs tervező szoftverrel, AUTO-CAD szoftverrel, nyomtatóval, plotterrel, fénymásoló berendezéssel, hajtogató géppel.

Társaságunk 2007. márciustól EN ISO 9001:2000 szerint tanúsított minőségügyi rendszerrel rendelkezik.

A 2009. évben GOP keretében elnyert támogatásból cégünk műszaki hátterét alkalmassá tettük műszaki tervek komplett fénymásolására, dokumentálására. Ezt cégen kívüli ügyfelek részére is elérhetővé szeretnénk tenni.

Célunk, hogy megrendelőinket minőségi, az érvényben lévő műszaki szabványok és előírások szerinti, megrendelőink igényeit kielégítő, a vállalt határidőre elkészített villamos kiviteli tervekkel szolgáljuk ki. Tervezéseink során a meglévő legkorszerűbb készülékeket, berendezéseket és legújabb technológiákat alkalmazzuk úgy, hogy figyelembe vesszük a beruházók gazdaságossági igényeit is.